O nama
Slider

o nama

Svaki dan bez osmeha je izgubljen dan.

U želji da računovodstvo i knjigovodstvo ne budu glavobolja već uživanje i lakoća, mi već godinama pratimo rast i razvoj naših klijenata na putu ka Uspehu.

Ja sam Svetlana Lukić Ranković, imam preko 20 godina radnog iskustva i naš tim je vodio preko 100 privrednika, sa jasnom vizijom i motivom.

Cilj nam je rast i uspeh naših klijenata.

U tom svetlu u računovodstvo uvodimo i biznis koučinig i konsalting koji omogućavaju vlasnicima kapitala kao i zaposlenima da napreduju i rastu prirodno, brzo i lako.

o nama

Uverenja i vrednosti kojima težimo su:

  • Uspeh ne traži izvinjenja, neuspeh ne dopušta izgovore
  • U poslu vam je potrebno da imate jasan cilj i da ostanete na tom putu dok ga ne ostvarite, ne odustajte na metar od zlata

Razlika između uspešnog i neuspešnog biznisa je samo razlika u načinu razmišljanja vlasnika biznisa

Ukoliko imate dovoljno hrabrosti i entuzijazma da upoznate računovodstvo sa osmehom, i da rastete, (brže nego sto možete da zamislite), da upoznate nešto drugačije na ovim prostorima, naš tim je spreman da vam da podršku.

Ukoliko imate opravdanja i izvinjenja da je ovde teško, stresno, da se nema novca, da nedostaje ovo ili ono, i tu smo da vam pomognemo da to prevaziđete i da nastavite sa efikasnim poslovanjem uz osmeh.

Logotip final WEB

Gospodska 25, Beograd

  • Email: office@finansije-konsalting.rs
  • Telefon: +381 61 722-67-94

Poslednji tekstovi Blog

Prijava na Email listu

Budite u toku sa dešavanjima u našoj agenciji, prijavite se na našu Email listu

© Copyright 2018. Finansije Konsalting Beograd. Sva prava zadržana

Search