Edukacija
Seminari
Slider

Osnovne karakteristike uspešnog biznisa

edukacija 003

Osnovna karakteristika uspešnog biznisa leži jedino u vlasniku biznisa kao nosiocu posla. Ukoliko vaš biznis ne ide u željenom smeru, vi kao nosilac biznisa trebate preispitati gde želite da idete.

Koncept koji mi prezentujemo je sklop šturog računovodstva i fleksibilne savremene psihologije uspeha. Mi znamo i jednu i drugu stranu biznisa. Zato smo u mogućnosti da vam ponudimo uslugu koja kombinuje brojke i apstraktnu filozofiju. Kreativno računovodstvo i lagodan biznis, šta mislite da li to postoji? Postoji i spremni smo da vam otkrijemo kako.

Trening uspešan biznismen

Za ostvarivanje uspešnog biznisa pripremili smo četvoro dnevni trening gde možete da napravite jasan cilj, i da nakon treninga isti i pretvorite u materijalni rezultat. Trening je namenjen vlasnicima biznisa i preduzetnicima, koji žele da povećaju prihode i da ostvare veću dobit u svom biznisu. Održava se na Kopaoniku u zimskom periodu i na Paliću u letnjem periodu.  

10X BIZNIS TRENING

(UDESETOSTRUČI SVOJ BIZNIS u nakraćem mogućem roku)

10X BIZNIS TRENING je 4-dnevni transformacioni trening na kome vi kao biznismen prelazite na sledeći nivo igre biznisa. Svako od nas je na nekom nivou biznisa. Neke cifre i veličine projekata su nam prirodne, neke su nam premale a neke su nam prevelike. Nekom je projekat od 10.000.000€ prevelik, a nekom je premali, a nekom je taman. Koju god da cifru pre treninga postavite kao prvu preveliku za vas, posle treninga će vam biti smešno mala. Ova promena vas već vodi u grandioznije ideje i grandioznije realizacije od svega do sada.

Na višim nivoima igre biznisa se zarađuje:

 • Više
 • Lakše
 • Brže
 • Uz više uživanja i veći balans u životu

Na ovom treningu nam je cilj da se svi podignemo na više nivoe igre biznisa. Neke od stvari koje ćemo raditi na treningu su:

 • Vi postavljate grandiozne ciljevebudućeg rasta vašeg biznisa (imamo sistem koji vas vodi u probijanje svih ograničenja koja ste postavljali sebi i vodi vas da postavite stvarno veliki i motivišući cilj)  Naslikate vaš idealan biznis.

~ AKO ZNATE KAKO DA OSTVARITE SVOJ CILJ, ZNAČI DA NISTE POSTAVILI DOVOLJNO VELIKI CILJ ZA SEBE. ~

 • Istražujemo i nalazimo vaš idealan mentalni sklopza pravolinijsko ostvarivanje postavljenog cilja u najkraćem mogućem roku uz najveću efikasnost i maksimalno moguće uživanje
 • Gradimo vaš idealan mentalni sklop.Vežbamo, testiramo, kreiramo.
 • Istražujemo i naslikamo gde ste sada vi i vaš biznis I naslikamo vaš idealan biznis i vas u ovom idealnom biznisu.
 • Skeniramo ovaj JAZizmeđu "gde sam" i "gde želim da budem" i radimo na svemu na čemu je potrebno kako bi ovaj JAZ bio što manji i kako bi ste vi u najkraćem mogućem roku postali ovaj biznismen koji sa lakoćom ostvaruje ovaj biznis i ovaj način života koji ste opisali u vašem idealnom biznisu
 • Prepoznajemo i menjamo (kod koga je šta potrebno) standardne biznis probleme: stres, pritisak, nemam vremena, umoran od borbe i posla, burn out, previse alkohola, prejedanje, gojaznost ...
 • Uklanjanje "šuma" iz vašeg ponašanja. Iz naše prakse se pokazalo da većina biznismena ima od 30% do 50% ponašanja koja svakodnevno rade tokom poslovnog dana koja kada ne bi radili, rezultat bi bio isti. Ova ponašanja nazivamo "šumom" i idealno je da ih u potpunosti izbacimo iz našeg svakodnevnog repertoara. (Ovo znači da biznismen koji radi 10 sati dnevno I ima 30% šuma, kada izbaci šum imaće isti rezultat a radiće 7 sati dnevno i imaće 3 sata više dnevno ili za rast biznisa, ili za privatan život i hobije i uživanja ...)
 • Prepoznavanje i usvajanje navika i ponašanja koja vas vode u uspeh.  
 • Učimo neke od univerzalnih zakonitosti i fenomena ekstremno uspešnih biznisa i biznismena
 • Poslednjeg dana ponovo postavljamo cilj budućeg biznisa I utvrđujemo ga na način da se ostvaruje sa verovatnoćom od 100% ili što bliže ovo cifri. (U ovom momentu je vaš mentalni sklop kao biznismena već značajno izmenjen tako da će i vaše viđenje idealnog biznisa biti izmenjeno ili u smeru mnogo većeg cilja ili je mnogo jasniji i jednostavniji i lakši za ostvariti)

Ovaj trening će učiniti da totalno promenite vaš mentalni sklop I da krenete ka mentalnom sklopu biznismena koji sa lakoćom ostvaruje mnogo veće ciljeve od onih koje ste vi ostvarivali do sada sa velikom efikasnošću, uživanjem, mirom, balansom i sa minimumom ili bez stresa.

Na ovom treningu primenjujemo sistem koji je već dokazan u višegodišnjem radu sa biznis klijentima koji su konzistentno i svaki put ostvarivali kvantni skok u svome radu i rezultatu odmah pošto su učili i radili isto ovo što i vas čeka na Kopaoniku od 29.11. do 2.12.2018. godine.

Sretan vam eksponencijalni rast.

Investicija za ovaj transformacioni 10X BIZNIS TRENING je 2.000€

Ukoliko ne budete ODUŠEVLJENI treningom vraćamo vam sav novac!

Trening se održava od 29.11.2018. - 02.12. 2018. godine na Kopaoniku Hotel Grand.

Trening vodi:

 • Zoran Drobnjak, dipl. Ing. Menadžmenta, Broker, Portfolio Menadžer, Finansijski analitičar, Sudski veštak za finansijsko tržište i hartije od vrednosti, NLP Master Trener, Coach Master Trener, Premium business Coach, Wing Wave Coach, Trener autogenog treninga, NLPt terapeutski savetnik
 • Svetlana Lukic, Bsc. Ekonomista, Računovođa, Matematičar, NLP Master Coach 

Upitnik Trening uspešan biznismen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Unesite kod sa slike
osveži Invalid Input

Za sva dodatna pitanja možete nam poslati upit.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem kontakt forme:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Unesite kod sa slike
osveži Invalid Input

 

Logotip final WEB

Gospodska 25, Beograd

 • Email: office@finansije-konsalting.rs
 • Telefon: +381 61 722-67-94

Poslednji tekstovi Blog

Prijava na Email listu

Budite u toku sa dešavanjima u našoj agenciji, prijavite se na našu Email listu

© Copyright 2018. Finansije Konsalting Beograd. Sva prava zadržana

Search